Εταιρεία

Ιστορικό

Τα συστήματα αυτονομίας θέρμανσης πρωτοεμφανίστηκαν στην Ελληνική αγορά το 1972 συγχρόνως με την εισαγωγή του μονοσωλήνιου συστήματος θέρμανσης. Ως το τέλος της δεκαετίας του ’70 υπήρξε πληθώρα συστημάτων από διάφορες εταιρείες, όλα ήταν εισαγωγής και μάλιστα με υψηλό κόστος.

Η εταιρεία BEV – ΑΦΟΙ ΣΤΕΡΙΩΤΗ που ιδρύθηκε το 1976 στην Αθήνα, προερχόμενη από τον χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων έχοντας στο ενεργητικό της μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα, είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που σχεδίασε και παρήγαγε την πρώτη Ελληνική ηλεκτροβάνα αυτονομίας το 1983.

Τα τελευταία 38 χρόνια η εταιρεία παρουσίασε μια αξιόλογη σειρά προϊόντων στο χώρο της αυτονομίας, έχοντας στο ενεργητικό της τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορική διακίνηση μερικών από τα πιο αξιόπιστα μοντέλα της αγοράς, όπως: BEV, CBV, SUN, EURO. Επίσης έχοντας αναπτύξει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της θέρμανσης, σχεδιάζει και κατασκευάζει για τους αποκλειστικούς της συνεργάτες, OEM προϊόντα όπως: COMAP, TIEMME, TEMPA, PERFECT, CARRIER, RAM, SIRIO, KLM, RON, NOVA, BRUNATI, HERHOLDT, ECOFER, BAUPA και άλλα. Ακόμα τα τελευταία χρόνια προχώρησε και στην κατασκευή ηλεκτρονικών και ψηφιακών συστημάτων αυτονομίας (θερμοστάτες και Πίνακες αυτονομίας), ηλεκτρονικών θερμιδομετρητών με την επωνυμία BEV, καθώς και στο καλύτερο ηλεκτρικό μοτέρ περιστροφής σούβλας της αγοράς (BBQ).

Επίσης η εταιρεία από τα τέλη του 2009 επεκτείνει τις δραστηριότητές της ξεκινώντας νέες συνεργασίες επαναπροσδιορίζοντας την θέση της στον κλάδο. Αντιπροσωπεύει κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα την πολυεθνική εταιρεία Hidria IMP Klima με θερμαντικά σώματα τοίχου, fan coils και κανάλια δαπέδου ψύξης-θέρμανσης τύπου κονβέκτορα.

Η υψηλά εξειδικευμένη τεχνική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη κορυφαίων προϊόντων με την καλύτερη ποιότητα στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται στο δικό μας εργαστήριο. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το service και τον έλεγχο όλων των ανωτέρων προϊόντων μας στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Καθώς η παγκόσμια αγορά συνεχώς εξελίσσεται και σε πείσμα των καιρών για τις Ελληνικές βιοτεχνίες και προϊόντα, η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να καινοτομεί ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Έδρα BEV
ΕΔΡΑ BEV
CE Πιστοποιητικό BEV
CE Πιστοποίηση Ηλεκτροβάνας BEV

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΚΑΥΣΤΗ ΥΛΗ

Καλώδια διατομής 5 x 0.75mm

Κουτί συσκευασίας BEV
Συσκευασία Ηλεκτροβάνας BEV
CE Πιστοποιητικό BEV EURO
CE Πιστοποίηση Ηλεκτροβάνας BEV EURO
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Λίστα Επιθυμιών
Σύνδεση
Δημιουργία λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Ανάκτηση κωδικού

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

TOP
ΚΑΛΑΘΙ 0
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 0